Clădirea PBT

Silueta înaltă şi elegantă a Pipera Business Tower se observă de la mare distanţă. Vizibilitatea foarte bună, arhitectura unică şi designul deosebit reafirmă caracterul individual al clădirii, servind ca o metaforă de calitate pentru identitatea companiilor care îşi au sediul în acestă frumoasă clădire.

 

Caracteristici

Economie şi funcţionalitate

Spaţiile pentru birouri din Pipera Business Tower au fost con­cepute ca spatii deschise „open-space”, ţinându-se cont de importanţa flexibilităţii în viaţa de afaceri. Toate tipurile de birouri - birouri peisajere şi birouri compartimentate precum şi forme combinate - sunt realizabile în nenumărate moduri şi sunt echipate cu instalaţii sanitare şi bucătării funcţionale, avand in vedere atat aspectul rentabilităţii cât şi pe cel al eficienţei economice. Din punct de vedere energetic, clădirea şi fiecare spaţiu sunt concepute în aşa fel încât costurile de întreţinere să fie optime pe termen lung.

Maxim de confort

Birourile clădirii sunt spaţii de lucru confortabile. Podeaua dublă, sistemul plăcut de iluminat şi sistemele de răcire, încălzire cu ventiloconvector, precum şi sistemele de aerisire de pe coridoare şi din sălile de şedinţă creează o atmosferă de lucru ideală. Faţada din sticlă cu izolaţie fonică, termică şi protecţie solară asigură un înalt grad de confort în orice anotimp. Trei lifturi de viteză duc rapid şi uşor la destinaţia dorită.

Privelişte şi spaţialitate

Sky-lobby-ul impozant cu privelişte asupra Bucureştiului conferă clădirii un „business flair” exclusiv şi eleganţă internaţională. Aflat la peste 50m înalţime la al 13-lea ataj al clădirii, garantează un grad înalt de recunoaştere a tower-ului. Spaţiile de la ultimul etaj sunt mari şi generoase. Încăperile înalte, largi şi elegante pot fi adaptate după gust, inclusiv trei săli de conferinţă spaţioase a câte 50 de persoane, precum şi un foaier pot oferi un mediu perfect pentru afaceri.

Echipament antiseism

Pipera Business Tower este una dintre cele mai bine asigurate clădiri împotriva cutremurelor. Prin modul în care a fost concepută şi proiectată, dar şi prin modul de construire şi alegere a materialelor, s-a acordat cea mai mare atenţie calităţii finale a construcţiei ce a adus la autorizarea cladirii de catre Institutul pentru Situatiile de Urgenta. Normele de proiectare seismică, aliniate la cele mai noi standarde europene cu integrarea experienţei ultimelor cercetări din domeniu, au fost respectate cu cea mai mare stricteţe, pentru a asigura calitatea şi siguranţa clădirii, şi implicit siguranţa oamenilor care vor lucra aici.