Despre proiect

Pipera Business Tower este una dintre cele mai distinse şi frumoase clădiri de birouri realizat de S+B GRUPPE AG, in zona D. Pompei si Pipera -Tunari. Linia arhitecturală îndrăzneaţă, combinată cu designului unic a arhitectului DI Martin Tröthan din Vienna şi calitatea deosebită a construcţiei, fac ca Pipera Business Tower sa fie considerată o cladire landmark pentru această zonă business.

Planurile etajelor sunt organizate eficient, fiecare metru pătrat fiind inteligent împărţit pentru un maxim de profitabilitate economică şi funcţională. Planurile etajelor au fost concepute astfel încât să poată fi delimitate în unităţi închiriabile mai mari sau mai mici, existând spaţii închiriabile începând de la 250 mp. Ca spaţiu semi-public şi multifunctional, parterul este ideal pentru spaţii comerciale, restaurante şi cafetării ori sedii de bancă.

Ultimul etaj este remarcabil prin „sky lobby”-ul creat in mod special cu accent pe confort şi pe senzaţia de contopire cu aerul, oferind o vedere extraordinară asupra aeroportului din Băneasa.

Cladirea are ca. 13 300 mp inchiriabil şi un nivel de înălţime de 13 etaje, dupa ce a fost finalizat in al doilea jumatate a anului 2009.