Echipa

Firma austriacă S+B GRUPPE AG realizează din 1986 în toată Europa proiecte complexe în calitate de dezvoltator, investitor şi antreprenor general. Echipa formată în jurul constructorului din Vorarlberg, Günter Schertler, şi a arhitectului vienez, Alfred Michael Beck, este specializată pe interacţiunea dintre proiectare, execuţie, management comercial şi marketing. Astfel, toate etapele proiectului sunt în aceeaşi mână şi un rezultat optim este garantat. În prezent S+B GRUPPE AG derulează proiecte mari în Austria, Cehia, România şi Polonia. În decursul a 25 de ani de activitate a dezvoltat imobile cu o suprafaţă utilă de cca. 790.000 mp ce însumează o valoare de peste 2 miliarde de Euro.

Calitatea de categoria întâi, funcţionalitatea şi alegerea iscusită a locaţiei au făcut din S+B Gruppe un partener al companiilor cunoscute.

“Procesul scurt de luare a deciziilor, tenacitatea, angajamentul energic şi structura simplă ne-au adus succesul” spune Guenter Schertler, iar Alfred Michael Beck completează: “De multe ori am fost singurii care erau pregătiţi să-şi asume riscul.” S+B Gruppe este bine pregătită şi pentru viitor: Reinhard Schertler a preluat deja poziţia tatălui său cu acelaşi entuziasm. Avantajul său: poate conta pe o echipă de conducere angajată şi optimal pregătită.

La sfârşitul anului 2007 S+B Gruppe a fost transformată dintr-o societate cu răspundere limitată într-o societate pe acţiuni. Structura S+B Gruppe a fost reînnoită prin numirea lui Alfred Michael Beck ca şi preşedinte, a lui Guenter Schertler ca şi vicepreşedinte şi a lui Dr. Christian Boehm ca membru al consiliului de administraţie, precum şi a lui Franz Paul Bauer, Reinhard Schertler şi Wolfdieter Jarisch ca membrii ai consiliului de conducere. Societatea doreşte să-şi dezvolte activităţile atât în Austria, cât şi în străinătate: sunt deja în pregătire.clădiri de birouri în Praga, Varşovia, Bucureşti, Kiev şi Viena. Astfel S+B Gruppe a reuşit să se impună pe piaţa din Europa centrală ca o companie importantă.

Dezvoltatorul austriac S+B Gruppe a finalizat în 2009 construcţia imobilului de birouri Pipera Business Tower.

Internet: www.sb-gruppe.at