Facilităţi

Mijloace de transport

Prin poziţionarea ideală între centru şi aeroport şi prin legătura directă la mijloacele de transport în comun (linia de metrou M2 Pipera), autobuz (linia 445) şi tramvaie (liniile 16 si 36), Clădirea Pipera Business Tower reprezintă o atracţie principală a acestei zone şi a Bulevardului Dimitrie Pompeiu. Reţeaua de metrou oferă angajaţilor şi partenerilor de afaceri o modalitate rapidă şi uşoară de a ajunge la cladire eliminând întârzierile cauzate de trafic.

 

Parcare

Clădirea are prevăzute 109 locuri de parcare în care angajaţii şi clienţii îşi pot lasă maşinile în siguranţă pe durata orelor de program. Locurile de parcare sunt situate la subsolul si in vecinatatea clădirii într-un areal modern şi sunt asigurate cu protecţie, supraveghere video si paza.

 

Paza si receptie

PBT este o cădire de birouri clasa A în care clienţii îşi vor desfăşura activităţile business. Securitatea clădirii este extrem de importantă pentru ca afacerile să se deruleze în deplină siguranţă. Pentru liniştea chiriaşilor săi, PBT are paza asigurată 24 de ore din 24, dispunând de camere de luat vederi şi puncte de control la intrare, pentru a oferi cea mai bună protecţie în cazul vizi­telor nedorite. La parterul cladirii, receptia asigura vizitatorilor un spatiu de asteptare confortabil, iar personalul specializat ofera informatii despre administrarea cladirii si fac legatura cu partenerii care se regasesc in cladire.

 

Colectarea selectiva a deseurilor

– separat pentru fiecare tip de deseu: hartie, sticla, plastic si deseu menajer.